Lataa testit

Nuorten ekotiimin osiot (lukuunottamatta Minä isona -osiota) sisältävät aluksi tehtävän testin, jonka avulla saadaan tietoa elämäntapojen nykytilasta. Kysymykset ovat sidoksissa osion maapallotehtäviin. Käsitellyn teeman tai koko ekotiimin lopuksi testit kannattaa tehdä uudelleen, jolloin positiiviset muutokset kohti kestävää elämäntapaa näkyvät testeissä. Kannattaa muistaa, että matkan varrella on saatettu tehdä paljon elämäntapamuutoksia, (mm. omia tehtäviä tehden) jotka eivät tuloksessa välttämättä näy. Yhdessä sopien, niistäkin muutoksista, voi laskea itselle pluspisteitä yhdestä kahteen pisteeseen.

Toivomuksesta, olemme laittaneet testit myös erikseen ladattaviksi, jos niitä haluaa käyttää ilman muuta materiaalia. Suosittelemme tekemään koetulostuksen, koska valitettavasti ne eivät ole niin hyvälaatuisia kuin itse materiaalissa.

Lataa testit: ValtakuntaniKatse peiliin, Minä ja lajitoverit, Pöperöt puntarissa osa 1 ja osa 2, Hyvää oloa, Hengaillen, Harkitut harrastukset osa 1 ja osa 2, Nuoret ohjaksissa osa 1 ja osa 2