Tilaa Uudistettu kirja

LASTEN MAAPALLORETKI – Päiväkotien matka ympäristöystävälliseen elämään -kirja on nyt UUDISTETTU! Tilausaikaa jatkettu 7.9 saakka!

Tarjoamme teille mahdollisuutta tilata PAINETTUA KIRJAA suositusta ympäristökasvatusmateriaalista.

Lasten maapalloretki – päiväkotien matka ympäristöystävälliseen elämään on alle kouluikäisille tarkoitettu ympäristötoimintaohjelma. Lasten maapalloretki on ensisijaisesti suunnattu päiväkotien käyttöön, mutta sitä voivat käyttää niin esikoulut, perhepäivähoitajat kuin muutkin pienten lasten kanssa toimivat.

Uudistettu materiaali sisältää tekstin ja tehtävien päivityksen, uuden Iloa läheltä -teemaosion sekä uuden taiton ja kuvituksen.

Kirjaa painatetaan saatujen ennakkotilausten pohjalta. Materiaali on kuitenkin mahdollista jatkossakin ladata netistä ilmaiseksi.

Toimitus- ja hintatiedot

Kartonkikantinen, n. 98 sivuinen, nelivärikuvituksen sisältävä julkaisu maksaa 8e/kpl (alv 0%) + postikulut. Kirja painetaan syksyllä taiton valmistettua. Tarkemmasta aikataulusta ilmoitamme tilaajille heti tilausajan päätyttyä.

Lisäinfoa: http://www.ekotiimi.fi/wp-content/uploads/2018/08/tulostettava-info-jatkoaika.pdf

tilauslomake: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdB_21dZ3TwDMOp_JiqHTwDJXY09ERuLdzRSmhr8-tAgjB5mg/viewform?c=0&w=1